Блог

Наш блог створено для допомоги клієнтам, для більш глибокого розуміння процесів і завдань, які вирішують наші фахівці, та допомагає переконатися в нашому професіоналізмі ;)

Наш блог з інсайдами у веб розробці, дизайні та СЕО

Свій блог агентство Rubika присвячує розкриттю секретів організації та просування бізнесу в інтернеті. Про складні IT-технології та SEO-процеси ми розповідаємо простими словами.

Докладно говоримо про важливість розробки сайтів та онлайн-магазинів. Висвітлюємо шляхи пошуку та залучення цільової аудиторії. Рекомендуємо до використання інструменти, доступні для тих, хто бажає розкрутити особистий блог, сайт, портал або магазин. Акцентуємо увагу на ефективних способах нарощування обсягів продажу товару чи послуг.

Інформація у блозі допомагає клієнтам зрозуміти процес розробки

Ми впевнені, що цей інформаційний блог буде максимально актуальним для власників та управлінців діючих компаній, які переживають не найкращі часи та потребують повного чи часткового перегляду маркетингової стратегії. Сподіваємося виявитися корисними тим, хто перебуває на початку шляху і ще тільки збирається відкривати свою справу, зважує за та проти.

Знайшовши в нашому блозі теми про веб розробку, СЕО просування та оптимізації, вони дізнаються, як правильно стартувати, з якого боку підійти до організації бізнес-процесів, як мінімізувати ризики та невдачі.

Якщо при ознайомленні з інформацією постають питання, їх негайно можна озвучити нам безпосередньо і розраховувати на розгорнуту відповідь компетентного спеціаліста. Наш СЕО блог обов’язково допоможе вам із просуванням сайту в інтернеті. У ньому ви дізнаєтеся про цікаві способи реалізації різних бізнес-проектів.

Що таке SMM та SEO-оптимізація, для чого і чому вони потрібні? Це найпопулярніше питання, яке ми чуємо, пропонуючи свої послуги. Щоб зробити відповідь максимально наочною і зрозумілою, підемо від зворотного – пояснимо, як виглядає відсутність цих методів просування В2В та В2С підприємств.

  • є красивий сайт, але результативність його роботи залишає бажати кращого;
  • бюджет на рекламу перетворився на бездонну діжку, а віддачі ніякої;
  • заявок та дзвінків від потенційних замовників практично немає;
  • конверсія мінімальна;
  • постійні проблеми із формуванням стабільної клієнтської бази;
  • власник потопає в операційній системі, а ефекту нуль.

У цьому далеко не повному списку кожен знайде кілька пунктів, що повністю описують поточну ситуацію в бізнесі. На щастя все можна виправити. Рецепт успіху для вашого інтернет-магазину чи сайту знайдеться у нашому блозі. Ви можете взяти отриману інформацію на озброєння і, засукавши рукави самостійно виправляти ситуацію, або звернутися до нас за допомогою у вирішенні проблем.

Комплексна розробка в агенстві Rubika

Отже, що пропонуємо, а точніше, готові зробити ми, використовуючи власні методики, напрацьовані роками і багаторазово перевірені на практиці. Вирішуємо питання комплексно, що дозволяє переконати наш блог. Веб розробка, ефективні способи просування ресурсу в мережі, технічна оптимізація та подальше супроводження згідно з укладеним договором – все це та багато іншого ми виконуємо на професійному рівні.

Як результат, гарантоване зростання та розвиток вашої компанії, збільшення продажів та прибутку онлайн-магазину, системний контроль та продуктивність функціоналу інтернет-ресурсу.

Обговорити проект

    Google Rating 5.0 Based on 39 reviews